info@rvsmontfoort.com

Machines

Wij beschikken over een zeer uitgebreid machinepark om zo aan alle wensen van onze klanten te kunnen voldoen. Er staan machines voor verspaning, zoals onze CNC-draaibank Gildemeister en onze CNC-freesbank Quaser, maar we beschikken ook over lasinstallaties en zaaginrichtingen. Hieronder kunt u alle machines en de bijbehorende specificaties bekijken. U kunt ook bij onze diensten kijken voor meer informatie over de metaalbewerkingsprocessen die wij gebruiken om onze producten te vervaardigen.

U kunt ook altijd contact met ons opnemen voor advies. 

Stuur mij meer informatie

Overzicht van onze machines

#

Lasersnijmachine

Met deze lasersnijmachine kunnen we RVS, staal en aluminium bewerken. Lees hier meer over de mogelijkheden en het werkbereik.

#

Watersnijmachine

Lees hier alles over de Jetmachining Center Omax 80, het werkbereik en de mogelijkheden van deze machine.

#

CNC-ponsmachine Nisshinbo

De CNC-ponsmachine Nisshinbo HIQ 1250 is geschikt om staal, RVS en aluminium te bewerken. Lees hier meer over de mogelijkheden en het werkbereik.

#

CNC-freesbank Quaser

Met de CNC-freesbank Quaser kunnen complexe vormen gefreesd worden. Lees hier meer over de extra's en de capaciteit van de machine.

#

CNC-freesbank Quaser MV184

Deze CNC-freesbank heeft veel mogelijkheden en wordt bij meerdere productgroepen ingezet. Lees hier alles over de mogelijkheden van deze machine.

#

CNC-draaibank Trens SE 520

Deze draaibank heeft een Heidenhain besturing en geeft meer mogelijkheden voor de productie van kleine series. Lees hier meer over de mogelijkheden en het werkbereik.

#

CNC-draaibank Gildemeister

De CNC-draaibank Gildemeister is een veelzijdige machine die kan worden ingezet voor zowel draaien als frezen. Lees hier meer over de mogelijkheden van deze machine.

#

CNC-kantpers Trumpf Trubend 5230

De Trumpf Trubend 5230-kantpers heeft een capaciteit van 220 ton. Lees hier meer over het werkbereik en het geïntegreerde meetsysteem.

#

CNC-draaibank Tornado

Met deze CNC-draaibank Tornado kunnen vele verschillende producten vervaardigd worden. Lees hier meer over de mogelijkheden en het werkbereik.

#

CNC-kantbank Safan H-brake 120-1300 TS1

Met deze CNC Kantbank Safan kunnen werkstukken tot 2500mm gezet worden. Lees hier meer over de capaciteit en de mogelijke materialen.

#

CNC hydraulische schaar Safan

Met de CNC hydraulische schaar van Safan kan tot 6mm dik RVS geknipt worden. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van deze machine? Lees hier meer.

#

Slijp- en polijstinrichting

Deze slijp- en polijstmachine heeft veel mogelijkheden en kan voor RVS, Aluminium, Brons en Messing worden ingezet. Lees hier alles over de mogelijkheden van deze machine.

#

Motoman MIG / MAG lasrobot

Onze MIG/MAG lasrobot heeft een groot werkbereik. Lees hier meer over de mogelijkheden van deze machine.

#

IMET Automatische Zaaginrichting

Deze IMET Automatische zaaginrichting heeft vele toepassingen. Lees hier alles over de mogelijkheden van deze machine.

#

Kantbank Trumpf Trubend 7036

Met deze kantbank kunnen we verschillende materialen bewerken. Lees hier meer over de mogelijkheden en het werkbereik.

#

CMV Automatische Straalinrichting

Deze machine heeft veel mogelijkheden en wordt bij meerdere productgroepen ingezet.