info@rvsmontfoort.com

Metaalbewerking en plaatbewerking

Bij RVS Montfoort kunt u eigenlijk elke vraag met betrekking tot metaalbewerking uit besteden. We hebben uiteenlopende processen in huis en een uitgebreid machine park klaar staan. In combinatie met het goed opgeleide personeel kunnen wij u van dienst zijn op onder andere het gebied van lasersnijdenwaterstraalsnijdenkantenrobotlassenaluminium lassenMIG/MAG-lassenCNC-frezenCNC-draaien en CAD/CAM. Ook combinaties van bijvoorbeeld plaatbewerking en RVS constructiewerk zijn mogelijk. Onderstaand kunt u verder lezen wat dit in de praktijk voor u kan betekenen.

Meer weten?
Neem contact op

#

Engineering (turn-key projecten)

Onze eigen engineering afdeling bestaat uit gespecialiseerde ontwerpers die de beste oplossing voor uw probleem ontwikkelen.

#

Machinebouw

RVS Montfoort is reeds jaren thuis in frame- en machinebouw. Van engineering tot assemblage. Lees hier verder.

#

Petrochemisch

RVS Montfoort ontwikkelt en produceert producten voor de petrochemische industrie voor verschillende klanten. We laten graag een aantal succesvolle cases zien.

#

Farmaceutisch

RVS Montfoort ontwikkelt niet alleen medische producten zoals karren voor in de operatiekamer, maar ook hele interieurs voor operatiekamers.

#

Voedselindustrie

Voor de voedselindustrie maken wij verschillende producten, van transportbanden tot kook units. Lees hier meer over stainless steel food machinery

#

Yachting

Yachting is een belangrijke branche voor RVS Montfoort. Bekijk hier onze dekluiken, fairleads, fiddle rails en andere yacht parts.