info@rvsmontfoort.com

Diensten

Bij RVS Montfoort kunt u eigenlijk elke vraag met betrekking tot metaalbewerking uit besteden. We hebben uiteenlopende processen in huis en een uitgebreid machine park klaar staan. In combinatie met het goed opgeleide personeel kunnen wij u van dienst zijn op onder andere het gebied van lasersnijdenwaterstraalsnijdenkantenrobotlassenaluminium lassenMIG/MAG-lassenCNC-frezenCNC-draaien en CAD/CAM. Ook combinaties van bijvoorbeeld plaatbewerking en RVS constructiewerk zijn mogelijk. Onderstaand kunt u verder lezen wat dit in de praktijk voor u kan betekenen.

Meer weten?
Neem contact op

#

Lasersnijden

Lasersnijden; metaalbewerking met weinig tot geen materiaalverlies. Lees hier meer over deze efficiënte metaalbewerkingstechniek.

#

Waterstraalsnijden

Met waterstraalsnijden kunnen zowel harde als zachte materialen gesneden worden. Lees hier meer over waterstraalsnijden.

#

Aluminium lassen

Aluminium lassen; TIG-lassen of MIG-lassen van aluminium. Lees hier meer over de voordelen van aluminium lassen.

#

Robotlassen

Met onze lasrobot kunnen wij grote series producten snel en met grote nauwkeurigheid vervaardigen.

#

CNC-draaien

Wij helpen u met al uw vraagstukken omtrent CNC-draaien: nauwkeurig en efficiënt.

#

CNC-frezen

Op het gebied van CNC-frezen beschikken wij over een ruime ervaring met verschillende machines. Bekijk onze freesbanken en producten.

#

TIG Lassen

TIG-lassen behoort tot de categorie 'elektrisch booglassen'. De techniek werkt met een niet-afsmeltende elektrode.

#

MIG/MAG-lassen

MIG/MAG-lassen: een veelzijdige techniek in de metaalbewerking voor onder andere RVS producten.

#

Poederlakken

Poederlakken of poedercoaten is een elektrostatisch verfproces waarbij met perslucht, negatief geladen poeder op een positief geladen werkstuk verstoven wordt.

#

Glasparelen

Glasparelstralen of micropeenen is een bewerkingstechniek, waarbij met glazen kogels (glasparels) een oppervlak van een relatief zacht materiaal wordt bekogeld. Hierdoor worden de mechanische eigenschappen verbeterd.

#

Kanten

Met onze verschillende kantbanken kunnen wij vele producten vervaardigen. Lees verder over kanten en over onze kantbanken.

#

Polijsten

Polijsten is het proces waardoor een oppervlak van een materiaal glad en glanzend gemaakt wordt, waardoor het een sterk spiegelend effect verkrijgt.

#

CAD/CAM

CAD/CAM bij RVS Montfoort: snel en efficiënt ontwerpen en vervaardigen van RVS producten. Lees hier meer over het ontwikkelen van nieuwe producten bij RVS Montfoort.