info@rvsmontfoort.com

Actueel

Lees hier het laatste nieuws van RVS Montfoort.

#
13 juli 2020

Groter, beter en sneller: de voordelen van de nieuwe CNC-freesbank

Per juli 2020 hebben we de Spinner U2520 CNC-freesbank toegevoegd aan ons machinepark. Lees hier de voordelen van de CNC-freesbank.

#
3 juni 2020

De voordelen van een geautomatiseerd opslagsysteem

Nieuw binnen bij RVS Montfoort: Een volledig geautomatiseerd opslagsysteem. En dit heeft vele voordelen t.o.v. een traditionele magazijnstelling.

#
30 juni 2019

Nieuwe ontbraammachine Costa MD7

Met zijn nieuwe borstelsysteem dit machine is de perfecte oplossing voor RVS Montfoort voor het ontbramen van kleine onderdelen en grote straal en / of super borstelafwerking.

#
21 juni 2019

S5-Systeem Lean Manufacturing

Sinds vorig jaar hebben wij bij RVS Montfoort het S5-Systeem succesvol ingevoerd. Dit had een positieve impact op de organisatie. Binnen al onze disciplines en vakgebieden werd deze methodiek van Lean Manufacturing doorgevoerd volgens de ontstaande stappen.

#
1 juni 2019

RVS Montfoort sponsor The Ride – Stelvio tot Cauberg

Het is bijna zover; op 3 juni vertrekken Rob en zijn vriendin Angélique met een camper naar Italië waar Rob op 9 juni aan de start zal staan van The Ride. Samen met 250 andere wielerfanaten zal hij in 8 etappes door 8 landen gaan fietsen.

#
1 februari 2019

RVS Montfoort bereid machinepark uit met coordinatenboormachine

RVS Montfoort bereid machinepark uit met NC-gestuurde coördinatenboormachine. CNC-gestuurde boormachine geschikt voor het bewerken van producten met grote buitenafmetingen of het gelijktijdig bewerken van verschillende kleine producten.