info@rvsmontfoort.com

Sinds kort is RVS Montfoort actief in het assembleren van 3D-printers. Hiermee willen wij inspelen op een trend die wij ontdekken. Want 3D-printen wordt steeds meer toegepast in verschillende branches zoals de medische industrie, de automobielindustrie en de luchtvaartindustrie. Op dit moment lopen er tests om met een 3D-printer passende gebitsprotheses te maken. Daarom wordt 3D-printen niet voor niets de derde Industriële revolutie genoemd.

Door het 3D-printen kunnen een aantal branches gemakkelijk zelf onderdelen maken die snel nodig zijn. Men moet hierbij denken aan de medische industrie. Maar hierbij is het wel van belang dat eigenschappen zoals hardheid en buigbaarheid gegarandeerd kunnen worden.

De nieuwste ontwikkeling is 3D-printen met metaal als grondstof. Maar deze nieuwe technologie, en 3D-printen in het algemeen, wordt eerst met name nog gebruikt om onderdelen te maken die in een grotere machine of een grotere toepassing gaan. Zo heeft Siemens aangekondigd metalen onderdelen voor gasturbines te maken met een 3D-printer en ook Rolls-Royce en General Electrics hebben al aangegeven om in de toekomst onderdelen met 3D-printers te maken.

RVS Montfoort zal de ontwikkelingen in de gaten houden. Wilt u meer weten over onze werkzaamheden op het gebied van assemblage van 3D-printers? Neem dan contact met ons op en wij informeren u graag verder!

Kijk verder!

RM-3dprint-1.jpg

RM-3dprint-2.jpg

RM-3dprintresultaat-1.jpg

RM-3dprintresultaat-2.jpg

RM-3dprintresultaat-3.jpg