info@rvsmontfoort.com

Het is pas juni, maar in het najaar van 2013 zijn er weer interessante beurzen te bezoeken op het gebied van metaal. RVS Montfoort zet ze voor u op een rij.

Monaco Yacht Show – 25 tot en met 28 september 2013

RVS Montfoort staat met een stand op deze beurs! Hier kunt u zien wat wij ontwikkelen en vervaardigen in de yachting industrie. De namen van de andere bedrijven die met een stand op de beurs aanwezig zijn worden eind juni 2013 bekend gemaakt. Houd hiervoor de website www.monacoyachtshow.com in de gaten. Hier vindt u tevens alles omtrent de inschrijvingen, bezoektijden, sponsors en events die tijdens de beurs zullen plaatsvinden.

Mets Trade – 10 tot en met 21 november 2013

Ook op deze beurs zijn wij vertegenwoordigd! Komt u gezellig langs om eens kennis te maken en te bekijken wat wij in huis hebben? Het evenement vindt plaats in de Amsterdam RAI en staat in het teken van innovatie op het gebied van marine equipment. Op de website www.metstrade.com kunt u de volledige lijst van deelnemers bekijken en vindt u meer informatie over routebeschrijvingen en overnachtingsmogelijkheden.

Overige beurzen over metaalbewerking

Andere beurzen die de moeite waard zijn om te bezoeken zijn:

  • METAVAK Hardenburg – 3 tot en met 5 september 2013. Deze beurs is de gelegenheid waar de verspanende en de niet-verspanende industrie elkaar treffen.
  • EMO Hannover – 16 tot en met 21 september 2013. Dit jaar heeft deze internationale vakbeurs voor de metaalbewerking het thema ‘Intelligentie in Productie’. Wilt u alvast een toegangsbewijs aanschaffen? Dat kan via de website www.emo-hannover.de
  • METAVAK & gebruikte Machinevak Gorinchem – 5 tot en met 7 november 2013.