info@rvsmontfoort.com

Dit najaar zijn er op het gebied van metaalbewerking een aantal evenementen en beurzen die de moeite waard zijn om te bezoeken. Wij zetten ze voor u op een rijtje. 

Engineering Moves

Aandrijftechniek 2012 ofwel 'Engineering Moves - Industrial Automation & Drives' is, zoals de website vermeld, een uniek event. De volgende thema's staan centraal: Energy Saving, Safety en Maintenance. Er zijn masterclasses, tentoonstellingen en demonstraties te bezoeken. Dit evenement zal plaatsvinden van 2 tot en met 5 oktober in de Jaarbeurs Utrecht. Op de website www.iad.nl kunt u meer informatie vinden. Hier kunt u zich overigens ook aanmelden. 

METAVAK Gorinchem

De METAVAK is de vakbeurs voor de verspanende en niet-verspanende industrie. Het is alweer de achtste editie van dit evenement. Er zijn onder andere exposanten op het gebied van metaalbewerkingsmachines, gereedschappen en industriele automatisering. Deze beurs vindt plaats van 6 tot en met 8 november in de evenementenhal in Gorinchem. Op de website www.evenementenhal.nl kunt zich aanmelden en tevens kunt u hier alle praktische informatie vinden. 

EuroBLECH 2012

EuroBLECH 2012 vindt plaats van 23 tot en met 27 oktober in Hanover (Duitsland). Het is de 22ste editie van deze internationale beurs en dit is tevens de grootste beurs ter wereld over plaatbewerkingsindustrie. De exposanten komen uit meer dan 40 landen en zorgen tezamen voor 1455 stands. Sinds de eerste editie in 1969 is het aantal bezoekers gegroeid van ruim 5.000 naar meer dan 65.000 bezoekers. Koop nu alvast kaarten via de website www.euroblech.com. Hier kunt u ook praktische informatie vinden zoals de routebeschrijving en tips omtrent accomodatie.