info@rvsmontfoort.com

Actueel

Lees hier het laatste nieuws van RVS Montfoort.

#
30 juni 2019

Nieuwe ontbraammachine Costa MD7

Met zijn nieuwe borstelsysteem dit machine is de perfecte oplossing voor RVS Montfoort voor het ontbramen van kleine onderdelen en grote straal en / of super borstelafwerking.

#
21 juni 2019

S5-Systeem Lean Manufacturing

Sinds vorig jaar hebben wij bij RVS Montfoort het S5-Systeem succesvol ingevoerd. Dit had een positieve impact op de organisatie. Binnen al onze disciplines en vakgebieden werd deze methodiek van Lean Manufacturing doorgevoerd volgens de ontstaande stappen.

#
1 juni 2019

RVS Montfoort sponsor The Ride – Stelvio tot Cauberg

Het is bijna zover; op 3 juni vertrekken Rob en zijn vriendin Angélique met een camper naar Italië waar Rob op 9 juni aan de start zal staan van The Ride. Samen met 250 andere wielerfanaten zal hij in 8 etappes door 8 landen gaan fietsen.

#
1 februari 2019

RVS Montfoort bereid machinepark uit met coordinatenboormachine

RVS Montfoort bereid machinepark uit met NC-gestuurde coördinatenboormachine. CNC-gestuurde boormachine geschikt voor het bewerken van producten met grote buitenafmetingen of het gelijktijdig bewerken van verschillende kleine producten.

#
15 maart 2017

Voortgang uitbreiding RVS Montfoort

Hoe gaat het nu verder met de uitbreiding die gestart is op 30 augustus vorig jaar?

#
14 december 2016

METS Amsterdam 2017 zijn we er weer bij!

In de derde week van november was RM Nautical weer vertegenwoordigd op de METS in Amsterdam –Marine Equipment Trade Show- Tijdens dit internationale business-to-business evenement voor de Yacht Industries, de enige in zijn soort ter wereld, komen jaarlijks meer dan 21000 (Internationale bezoekers).